Zamieszczone przez Kszok_uk
Sprawdzanie numeru części, ceny części, VIN
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Kszok_ukZamieszczone przez fordisekNie wiem skąd różnice w oznaczeniu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fordisekZamieszczone przez Kszok_ukZamieszczone przez fordiseknie występuje akurat w samochodzie o twoim VIN-ie
Serwis sprawdził i 15.11.2005 roku część z indeksem B została zastąpiona indeksem H.
Część B przestaje być produkowana. Czyli H to zamiennik B w autach sprzed 2005 roku.
Kszok_uk Twoje auto jest z 2002 roku i według VIN masz założona część z indeksem B bo taka była produkowana.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fordisekja tylko podaję Tobie informację jaką odczytuję z programu ETKA po wpisaniu VIN-u twojego auta.
Zamieszczone przez kecajCzyli H to zamiennik B w autach sprzed 2005 roku.
Komentarz
-
-
Koledzy mam do Was gorącą prośbę, czy mógłby mi ktoś sprawdzić jakie amortyzatory są w mojej skodzie?
Skoda Octavia I Kombi 4x4 1.8T 150KM rocznik 2003.
Numer VIN TMBKL21U548740017.
Chodzi mi o te numery 1J0.....
Pytam o amortyzatory w różnych sklepach ale co sklep to chcą mi sprzedać coś innego więc muszę się doszkolić, żeby nie dać się zrobić w ... :P
Pozdrawiam
Asia
Komentarz
-
-
Witam!
Czy ktoś, mógłby mi pomóc w uzyskaniu jak najszerszej informacji na temat mojego wózka? Po nr VIN. Próbowałem sam dociec wykorzystując link podany przez kogos na forum lecz okazało się to totalną porażką. Po wpisaniu swego win "patefon" zapyszczył mi w niezrozumiałym dla mnie języku dżemojadów (sory - jestem z epoki kiedy obowiązkowym był język Wielkiego Brata notabene po latach także już mało przyswajalny) taki oto tekst:
Q: When I enter the VIN code, decoder shows "The entered VIN is not valid". What does it mean to me?
A: This means the VIN code you entered contain a typo or generally is not correct - the check digit and the result of validity check algorithm do not match. Double check the VIN code you entered and try it again.
Numer win mej skarbonki według dowodu rejestracyjnego to:
TMBBL21U6Y2309419
Z góry dzięki za pomoc!
Komentarz
-
-
Witajcie szanowni koledzy,
Mam taką prośbę. Mam część o numerze katalogowym 1K1 820 007A. Czy ktoś z Was jest w stanie sprawdzić jak ta część się fachowo nazywa?
Vin mojego samochodu: TMBCS61Z5B8012365
Z góry dziękuję.Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.
Komentarz
-
-
Re: Sprawdzanie numeru części, ceny części, VIN
Zamieszczone przez fordisekJak ktoś szuka części, chce znać cenę lub po Vin-ie coś sprawdzić. Proszę pisać w miarę możliwości i wolnego czasu mogę to wszystko sprawdzić.
Komentarz
-
Komentarz